Packaging is een vak apart. Doosjes, zakken, rollen, bussen, flessen: hoe laat je een merk en een specifieke smaak daarbinnen stralen in het schap? Het gerenommeerde Mountain uit Den Haag verstaat dat vak als geen ander. Merken als Calvé, De Ruijter, Sourcy, Heinz, Stegeman, Venz en noem maar op, laten hun verpakkingen door dit designbureau ontwerpen. Design en copy gaan vaak hand-in-hand, ook op verpakkingen. En nu komt het nieuws: Mountain Design heeft Kwieker communicatieteam als partner gekozen voor de tekstuele kant van een complete verpakkingslijn. Samen gaan we smakelijke verhalen vertellen die binnenkort in de winkel te zien zijn. Samen pakken we het publiek helemaal in. Wordt vervolgd!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388