Even volhouden nog. Of nog langer. De lockdown zorgt ervoor dat de muren op ons afkomen. Helemaal voor buitentypes als motorrijders. Dat beest moet de weg op, het geluid moet aan. Honda Moto France begrijpt dat. En reclamebureau DDB France komt met een fijne serie advertenties om de motorfans te steunen. Met prachtige copy – want we hebben nu eenmaal weer tijd om te lezen – laat Honda zien dat ze weet hoe rijders zich momenteel voelen. ‘Het enige met snelheid vandaag de dag is je internetverbinding’, ‘Was je handen alsof je je motorfiets wast’, ‘Ooit gedacht dat vogelpoep je een dagelijks levensdoel zou geven?’ en andere fraaie zinnen. Met al net zo smaakvolle fotografie.

 

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388