Nu bijna heel Nederland thuis is, zijn we allemaal vaker op social media te vinden. We checken op afstand of het goed gaat met onze vrienden en familie, lopen even virtueel onze favoriete winkel binnen. Zaak dus om jouw bedrijf, dienst of product juist nu op Twitter, Facebook en Instagram te laten schitteren. En zo in de vele huiskamers te komen. Steek je volgers een hart onder de riem. Gooi wat positiviteit in de tijdlijn. Met goede content van Kwieker. We helpen je graag en snel. Want ook wij zijn thuis. In goede ideeën!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388