Wat lijken de woorden op elkaar, creatie en reactie. Dezelfde letters. Bijna op dezelfde plek. Niet voor niets, want ze kunnen niet zonder elkaar. Ze hebben elkaar hard nodig. Dat merken wij elke dag in ons vak. Allereerst binnen ons team. Roept de één iets moois, scherpt de ander het aan tot iets mooiers. Boem. Kettingreactie. Maar de belangrijke reactie die creatie nodig heeft, is die van de klant. Vaak is wat wij maken in één keer raak. Dat is geweldig. Echt. Maar creatief werk wordt doorgaans nóg beter als de klant ons op scherp zet en verder uitdaagt. Als die iets teruggeeft. Als die het van een andere kant belicht. Bekijk het eens zo. Of het met feedback, nieuwe inzichten, echte inside information en puntjes op de i nóg meer eigen maakt. Iets creëren doen we samen, als creatief duo. Maar ook samen met de klant. Die haalt het beste in ons naar boven.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388