Skip to main content

Wat lijken de woorden op elkaar, creatie en reactie. Dezelfde letters. Bijna op dezelfde plek. Niet voor niets, want ze kunnen niet zonder elkaar. Ze hebben elkaar hard nodig. Dat merken wij elke dag in ons vak. Allereerst binnen ons team. Roept de één iets moois, scherpt de ander het aan tot iets mooiers. Boem. Kettingreactie. Maar de belangrijke reactie die creatie nodig heeft, is die van de klant. Vaak is wat wij maken in één keer raak. Dat is geweldig. Echt. Maar creatief werk wordt doorgaans nóg beter als de klant ons op scherp zet en verder uitdaagt. Als die iets teruggeeft. Als die het van een andere kant belicht. Bekijk het eens zo. Of het met feedback, nieuwe inzichten, echte inside information en puntjes op de i nóg meer eigen maakt. Iets creëren doen we samen, als creatief duo. Maar ook samen met de klant. Die haalt het beste in ons naar boven.