10 jaar Kwieker communicatieteam betekent 10 jaar van kwiekere momenten. Zoals vlak vóór onze officiële inschrijving. Op een Haags terras, 10 minuten voordat we de KvK zouden bezoeken, hakten we een knoop door. Oorspronkelijk wilden we ons communicatiebureau Kwiek noemen. Dat was het plan, dat paste bij ons. Maar een bescheiden rondje Google op dat terras leverde heel veel Kwiek op. Van badmintonvereniging tot seniorensoos en van fysiotherapeut tot sportwinkel. Iedereen was ineens kwiek. Iedereen! Kom daar maar eens tussen. Tijdens een van onze vele heldere momenten besloten we: we worden Kwieker. We maken alles en iedereen kwieker, dus zijn we dat ook! Twee letters erbij, een wereld van verschil. Dat paste nóg beter bij ons! Een goede start!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388