Opgericht in 1798 als bibliotheek van Willem V en uitgegroeid tot het geheugen van Nederland. De KB, nationale bibliotheek met het predicaat ‘Koninklijk’, heeft een bibliotheekfunctie, maar herbergt ook een indrukwekkende wetenschappelijke collectie. Zo is er ook het Letterkundig Museum/Kinderboekenmuseum gevestigd en bewaart de KB van alle boeken, tijdschriften, kranten en digitale publicaties die uitkomen één exemplaar. De KB is bibliotheek, museum, archief en de coördinator in het netwerk van openbare bibliotheken in Nederland. Kwieker communicatieteam is gevraagd te helpen bij het vertellen van verhalen. Zeer binnenkort is het eerste verhaal dat we samen maken te zien!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388