Hèt adviesbureau in zus en zo. Dè partner in dingen. Als bedrijven zichzelf op de borst slaan, doen ze dat vaak nét verkeerd. Zónde! Want als je ergens de nádruk op wil leggen, gebruik je hét énige échte klemtoonteken: accent aigu. Dus een streepje van linksonder naar rechtsbóven. Máár, zeggen ze dan: je hóórt toch è en geen é? Klópt! Maar het gaat hier níet om uitspraak, zoals in café (cafeeee), maar om accentueren: hét café. Dit streepje heeft dus twee functies (nadruk en klank), héél handig. Maar vaak wordt dus het verkéérde streepje gebruikt. Het streepje van linksboven naar rechtsonder (accent grave). Dat heeft maar één functie: het aangeven van de juiste uitspraak. Mèèèh, blèren, scène. Alléén dán, gráág.

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388