Emil Frey Nederland NV, onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group (opgericht in 1924), is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. De organisatie vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken en diverse dealerbedrijven. Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. De groep groeit snel en kan daarom altijd goede mensen gebruiken. Om het aanbod aan interessante automotive vacatures aan de man en vrouw te brengen, mag Kwieker communicatieteam zich storten op het schrijven van websiteteksten. Voor een speciale ‘werken bij’-website. Nu in de pen, binnenkort online!

Kwieker in ‘t kort

Kwieker communicatieteam Den Haag doet veel. Heel veel. Bedrijfsnaam bedenken en die nieuwe naam voorzien van een logo en complete huisstijl. Communicatiecampagnes maken, van concept tot advertentie tot welk medium dan ook. Van eerste schets tot haarscherp drukwerk of schermversiersel. Maar ook losse middelen. Brochure, flyer, website, poster, jaarverslag, vlag: we verzorgen voor alles graag de tekst en vormgeving. Het wordt altijd kwieker. Beloofd.

Kwieker communicatieteam

Nassaulaan 13-14 2514 JS Den Haag info[a]kwieker.nl Joep Jong: 06 - 487 875 34 Casper Knoester: 06 - 248 243 98 KvK 50484540 IBAN NL40INGB0004859388