Skip to main content

Misschien lees je wel eens van die teksten met hashtags. Of beter gezegd: #hashtags #met #wat #tekst #erbij. #De #schrijver #denkt #het #de #lezer #gemakkelijker #te #maken #en #zelf #beter #gevonden #te #worden #door #te #strooien #met #die #dingen. #En #dan #ook #nog #eens #door #interessante #en #al #dan #niet #relevante #woorden #te #stapelen. #Een #voorbeeld. #Stukje #tekst. #En #dan: #marketing #communicatie #marketingcommunicatie #marketingcommunicatieadvies #marketingcommunicatieadviesbureau #communicatie #communicatieadvies #communicatiebureau #marketingcommunicatiebureau #reclame #create #creation #creative #reclamebureau #reclamecommunicatiebureau #marketingcommunicatieadviesbureau #website #design #graphicdesign #websitedesign #webdesign #designagency #websitedesignbureau #websitetekst #websiteteksten #webtekst #websitecopy #webcopy #SEO #copywriting #SEOcopywriting #story #corporatestory #storytelling #corporatestorytelling #webdevelopment #etc. #etc. #Zie #je #dan #door #al #die #hashtags #de #boodschap #nog? #Vrees #van #niet. #Maar #alle #zoektermen #zitten #erin, #of #je #ze #nu #wil #lezen #of #niet. #Niemand #die #erop #klikt. #Niemand #die #het #prettig #vindt. #Maar #dat #is #niet #belangrijk. #Ze #staan #er. #Hoe #meer, #hoe #beter. #hashtag #hoemeerhoebeter #jatochnietdan