Skip to main content

Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) vroeg Kwieker communicatieteam de corporate story te schrijven. Samen met onder meer brandweer, politie, defensie, waterschap en nutsbedrijf houdt VRZHZ de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik- Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Molenlanden en Hoeksche Waard (met in totaal bijna 500.000 inwoners) veilig. Met veel medewerkers en vrijwilligers met hart voor de regio doen de mensen bij deze veiligheidsregio veel. Heel veel. En dat wil VRZHZ graag laten weten aan nieuwe collega’s en externen. Maar: als je zo veel doet, wat zeg je dan? Een verhaal ontbrak. Een korte, bondige story die de kernwaarden, missie en visie op een aantrekkelijke manier verwoordt. Een verhaal dat beelden bij je oproept, waarvan je zin krijgt om er aan de slag te gaan. Kwieker mag dit verhaal schrijven. De eerste aanzet van de pakkende tekst leverde al veel positieve reacties op (‘wauw!’, ‘woordkunstenaars!’, etc.), zeer binnenkort laten we het verhaal aan heel de wereld zien. Wordt vervolgd!