Skip to main content

Samen met Mountain Design steken wij categorie voor categorie producten van g’woon in het nieuw. Van diervoeding tot frisdrank, van afbakbroodjes tot chocolade en van wasmiddel tot kauwgum. In allerlei smaken, varianten en formaten. Mountain zorgt ervoor dat de verpakkingen verleidelijk ogen, Kwieker communicatieteam dat de g’woon-zinnetjes smakelijk klinken. En dat is samen pingpongen tot de ideale zinnetjes op het scherm staan. Een geweldige samenwerking tussen artdirector en copywriter. Want deze zinnetjes maken is meer dan tekstschrijven. Het is vormgeven met letters en klanken. Het is creatief communiceren op de vierkante centimeter, want ruimte op de verpakking en tijd van de consument zijn beperkt. Het is tekst ontwerpen omdat die er ook nog eens geweldig uit moet zien. Het is teamwork-plus. Tussen art en copy, maar ook tussen Mountain en Kwieker, twee bureaus uit Den Haag. Fysiek, online, brainstormen, schrijven, proberen en weggooien. Het is bij Kwieker altijd een feestje als er nieuwe verpakkingsontwerpen van Mountain langskomen met “onze” zinnetjes erop. En helemaal als ze uiteindelijk in de supermarkt te zien zijn of in onze handen liggen. Knipoogzinnen waar de lol van afspat. Omdat ze met de grootste lol gemaakt zijn.