Skip to main content

Vaak zie je drie keer dezelfde boodschap in een post op LinkedIn staan. Boven het plaatje heeft de plaatser een tekst getikt, die tekst staat ook in het plaatje dat de link genereert en onder dit plaatje staat wéér die tekst, als link naar het artikel. Zo lees je bijvoorbeeld drie keer ‘Vijf tips voor succesvol ondernemen’. Zonde. Je kunt er zo twee wegstrepen. Beter is om de drie teksten elkaar te laten versterken. Maak er een opbouw van, bijvoorbeeld: 1) Goedemorgen! Dit is een goed begin van je dag! 2) Vijf tips voor succesvol ondernemen 3) Lees hier hoe je meer uit je zaak haalt. Op die manier maak je het geheel spontaner, neem je de lezer bij de hand en vergroot je de kans dat die met je meegaat en je artikel leest. Je hebt drie kansen om de lezer te verleiden. Dan hanteer je toch niet drie keer dezelfde versiertruc?