Skip to main content

Zo tegen het eind van het jaar je collega’s of relaties verrassen met een kleinigheidje plus een Sinterklaasgedicht. Het is er bijna weer tijd voor. Maar neem je er ook de tijd voor? Voor velen is een gedicht schrijven een hele opgave. Zeker als het voorbij de standaard moet en de lezer zichzelf er in moet herkennen. Hoe maak je het persoonlijk en toch leuk? Hoe laat je het swingen en toch rijmen? Zet gerust Kwieker communicatieteam aan het werk. Voor vele organisaties hebben wij al Sinterklaasgedichten mogen schrijven. Met een paar ingrediënten schotelen wij een smakelijk rijmwerk voor. Maak je druk over wat je wil zeggen in een gedicht (aanleiding, persoonlijke eigenschappen, bereikte mijlpalen, etc.) en laat ons maar stoeien over hoe het op papier komt. Dat komt goed. Steel harten en steel de show met een Sinterklaasgedicht op maat. Echt op maat. Hoe regel je dat? Bekijk hier de actiepagina.