Skip to main content

1 februari 2023. Voor Kwieker communicatieteam dubbel feest. Precies vandaag bestaan we 12,5 jaar. Waarin we gingen van onze zolderkamers naar een kantoor aan de Maziestraat, met uitzicht op de Koninklijke Stallen.

Na een paar jaar mooie dingen maken pakten we onze spullen op en brachten ze naar de Nassaulaan, een stukje verderop in Den Haag. Een prachtige unit in een monumentaal pand, uitkijkend op het VNG-gebouw de Willemshof, voormalig manege van koning Willem II en kerk.

Enkele jaren later werden we weer onrustig en verhuisden we intern naar een nóg mooiere werkplek. Hetzelfde uitzicht, maar dan een paar meter opgeschoven. Inmiddels waren onze buren VNG klant geworden en konden we zwaaien naar onze opdrachtgever.

Zo’n vijf jaar later waren we toe aan weer een nieuwe omgeving. Nieuwe energie. Nieuwe kansen. En die omgeving hebben we gevonden. Vanaf 1 februari vind je ons in de Parkstraat. We kijken onder meer uit op de trams en bussen van onze klant HTM, zodat regelmatig onze eigen creaties langsrijden. Hier gaan we de komende jaren aan de slag met idee, tekst en vorm.

12,5 jaar Kwieker én een nieuw kantoor. En dan allebei op 1 februari 2023.

Maziestraat 19A, Den Haag. Ons eerste officiële kantoor.

Nassaulaan 13, Den Haag. Kwiekers tweede én derde kantoor.

parkstraat Den Haag

Parkstraat 22, Den Haag. Nieuwste kantoor van Kwieker, per 1 februari 2023.