Skip to main content

13 een ongeluksgetal? Dit jaar in elk geval niet. Want exact 13 jaar geleden liepen we als kakelverse ondernemers uit het gebouw van de KvK in Den Haag. Inschrijving nog warm onder de arm. Trots een nieuwe wereld in. Wilde plannen. Waar we al een paar jaar als creatief team in loondienst bij een communicatiebureau aan dachten, werd eindelijk werkelijkheid. Een eigen zaak. Klanten blij maken met concept, tekst en vormgeving. Communicatie, rechtstreeks uit het hart. Zonder dat er intern plasjes overheen gedaan zijn, het een andere en vaak onlogische richting op geduwd wordt, het proces ernstig vertraagd is omdat er iemand nog naar moet kijken. Geen compromis, maar puur, onversneden Kwieker.

 

Dat zonder omwegen, managementlagen en vertraging creëren is na dertien jaar nog altijd het leukste. Natuurlijk, we zijn maar wat trots op alle klanten die we hebben mogen verwelkomen. Op de klanten die nog altijd bij ons zijn. De kantoren die we hebben bewoond, de partnerships met creatieven om ons heen die helpen het beste werk te maken. Spannende pitches die we zijn aangegaan, alle mooie opdrachten die we hebben gekregen. Daar zijn we dankbaar voor. Maar het gelukkigst worden wij van onze werkwijze.

 

Niet wachten met starten tot er intern een briefing is gemaakt, ergens onderaan een stapel. Niet wachten tot er naar het werk gekeken kan worden door iemand die de opdracht eigenlijk niet kent en geen ruimte in de agenda heeft. Niet iets presenteren waar we eigenlijk zelf niet in geloven. Maar werk aan de klant laten zien waar we voor 100% achter staan. Waar we voor gaan staan, want we zijn ideeënkrijgers. En dat is niet alleen het leukste van ons vak, het heeft al 13 jaar effect. Klanten merken dat ons werk hún werk is. Omdat de makers het maken.

 

Dit jaar vieren we 13 jaar Kwieker communicatieteam. Eerst in ons eigen kantoor en later heffen we het glas ergens in het centrum van Den Haag. Ook op de toekomst. Een verversing van onze eigen website, de officiële opening van ons nieuwste plekje (eindelijk), spectaculair nieuw werk dat we kunnen laten zien, een welverdiend teamuitje en nog veel meer. Nieuwe ontmoetingen, nieuwe avonturen. De komende tijd valt er nog meer te vieren. Doen we graag met jou.